Lantmännen Maskin besöker Gotland

En ö, tre gårdar. Häng med när vi i slutet av mars, besökte ett snöpudrat Gotland som längtar efter att vårbruket skall sätta igång.

I mars styrde vi kosan mot Gotland för att besöka Anderse Gård, Lorins Lantbruk och Boge Hö och Halm, i Västra Boge för att höra vad som är viktigt när de väljer maskiner till sina verksamheter. 

 

Anderse Gård
Den första gården vi besöker är Anderse Gård. Här får vi träffa Mikael Petersson som bland annat odlar sparris, potatis och spannmål som han säljer i sin egen gårdsbutik.Vi får också höra honom berätta om vad han tycker om Lantmännen Maskin. 

Boge Hö och Halm, Västers Boge
Den andra gården vi besöker Boge Hö och Halm på Västers Boge. Här träffar vi Kristoffer Wångdal och får höra vad han tycker om sina maskiner och hur det är att vara kund hos Lantmännen Maskin. 

Lorins Lantbruk
Den tredje gården vi besöker är Lorins Lantbruk. Här träffar vi bröderna Stefan och Håkan Lorin som odlar grönsaker och även driver entreprenadverksamhet. Vi får också höra dem berätta vad det är som är det bästa med att vara lantbrukare. 

Alltid Nära
Sugen på att prata maskiner och service med oss? Välkommen in till en anläggning nära dig, eller kontakta din lokala säljare idag. 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng