Friskvårdsservice

Vårda dina skördemaskiner

En tröska går i snitt 150-250 timmar per säsong och då ska allting fungera. När vädret är gynnsamt är det full gas som gäller. Det finns inte utrymme för stillestånd. En genomgång av maskinen efter slutförd säsong gör den redo för nästa års högtryck.

Tröskor, hackar, pressar & slåtterkrossar

För att få fullt utbyte av maskinens prestanda krävs service av specialister som kan både elektronik och hydraulik. En professionell friskvård av maskinerna, tillsammans med nya slitdelar, är ett verktyg som håller driftskostnaderna nere. Helst bör maskinerna lämnas in på förebyggande service varje år, lite beroende på hur mycket man kör. Även om friskvårdsservicen kostar en del om man har många maskiner, så blir det mycket billigare i slutändan.

Friskvårdsservice till förmånliga villkor

Passa på att lämna in dina maskiner för service till förmånliga villkor under lågsäsong, så är de startklara i god tid inför kommande säsong. Våra mekaniker är redo - alltid nära dig! En förutsättning är att vi servar maskinen när det passar vår verkstadsplanering, men lovar att servicen är utförd innan säsongsstart. Friskvårdsservicen avser skördemaskiner som tröskor, hackar, pressar och slåtterkrossar.

Erbjudandet om friskvårdsservice gäller från 1 september till 31 mars. Kontakta din närmaste Lantmännen Maskin-verkstad för bokning och mer info.


 

Vårda dina traktorer

För dig som har en traktor yngre än 5 år erbjuder vi serviceavtal. Här kan du läsa mer om våra serviceavtal för traktorer. 

För traktorer som är fem år och äldre erbjuder vi Classic Service 5+, oavsett traktormärke, vilket innebär ca. 25% lägre arbetskostnad för servicen. Det är fortfarande service som utförs enligt tillverkarens anvisningar, precis som när traktorn är ny, men med rabatterad arbetskostnad. Villkoret för den lägre arbetskostnaden är förutom att traktorn ska vara fem år eller äldre, även att vi får planera och utföra servicen så att den passar vår verkstadsplanering. Detta kan ibland innebära att vi behöver åtkomst till din maskin lite längre stund än vanligt, men tillbaks får du alltså en lägre servicekostnad

Kontaktuppgifter till din lokala anläggning ser du här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng