Centrallager för Skandinavien

Lantmännen Maskins centrallager i Malmö är branschens största och det enda som servar hela Skandinavien med Sverige som bas. Året runt är det bemannat 70 timmar i veckan. Under högsäsong utökas öppettiden med ytterligare 16-20 timmar per vecka.

Snabb leverans

Lagret omfattar en mängd olika artiklar och har plats för 150.000 reservdelar, alla med ett års garanti. Stora volymer gör att vi kan hålla ett välfyllt lager oavsett om det gäller originaldelar till de varumärken vi saluför, Lantmännen Maskin Classic reservdelar för traktorer fem år och äldre eller tiotusentals delar till andra kända märken på marknaden, som till exempel Claas, New Holland, Case IH, John Deere och Massey Ferguson.

Reservdelssortimentet baseras på förbrukningen på våra tre skandinaviska marknader vilket gör att vi kan hålla en extremt hög servicegrad. Ett automatiskt lagerpåfyllningssystem ser till att hålla butikslagren på rätt nivå och tilläggsorder behandlas omgående, så att de ska vara framme på anläggningen morgonen därpå. När det är riktigt bråttom kan vi även erbjuda transport med Jetpak, Posten Express, budbil eller HelgHIT. Brinner det i knutarna går det bra att hämta själv också!
Kontakta i första hand din lokala anläggning. Kontaktuppgifter ser du här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng