Lantmännen Finans AB

Att investera i en ny maskin är ett viktigt beslut för din verksamhet och du har allt att vinna på att välja rätt finansiering. Lantmännen Finans, som är Lantmännens eget finansbolag, ger dig de bästa förutsättningarna för en förmånlig finansiering.

Vi kan finansiering av lantbruks- och entreprenadmaskiner

Våra kärnområden är finansiering av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Det innebär att våra medarbetare har ett stort kunnande inom dessa områden. Du får hjälp med finansieringslösningar som är anpassade efter just din bransch och verksamhet.  

Lantmännens erfarenhet och kunskap om både maskiner och finansiering erbjuder dig en unik kombination av kompetens, enkelhet och trygghet.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för att prata mer om hur vi kan lösa din finansiering.

Ring din lokala maskinsäljare eller direkt till Lantmännen Finans.

Om Lantmännen Finans AB

Lantmännen Finans AB bildades hösten 2004 och ägs till 100 % av Lantmännen ekonomisk förening. Vi är ett kreditmarknadsbolag vilket innebär att vi är auktoriserade av Finansinspektionen.

Finansiering och inlåningsverksamhet

Vår huvudsakliga verksamhet bygger på finansieringssamarbete med Lantmännens båda maskinbolag Lantmännen Maskin och Swecon.
Verksamheten omfattar även inlåningsverksamhet. De sparmedel som är insatta hos Lantmännen Finans AB omfattas av den statliga insättargarantin. Läs mer om Kapitalkontot här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng