Borgeby Fältdagar 2019

Nedräkningen är i full gång för årets Borgeby Fältdagar. Givetvis är vi från Lantmännen på plats på denna fackmässa som med sin unika kombination av demonstrationsodlingar med över 350 utställare, praktiska maskindemonstrationer och seminarier fortsätter att locka besökare. Förra året kom det över 20.000 besökare från hela landet och även från norra Europa. Välkommen du också den 26-27 juni!

Årets teman: Vatten och potatis

Årets tema är vatten och potatis.  och hushållning av naturens resurser. Vi fortsätter vårt arbete med precisionsodling och ger dig tips om hur du gör din gård med lönsam med hjälp av senaste teknologin och strategier. Besök vårt precisionsodlingscenter på plats och diskutera med våra experter.

Något för alla

Vi bjuder på ett fullmatat program med maskiner och redskap från bla ValtraFendt och KUHN. Vi presenterar vårt utbud av reservdelar och verkstadstjänster, med bland annat Lantmännen Maskin Classic.  Bekanta dig med vårt traktor- och tröskprogram. Fendt IDEAL är på plats!.

I våra demoodlingar visar vi flera sortnyheter och presenterar olika odlingsstrategier. Passa på att prata foder, vall och grovfoderproduktion med oss. Spannmål är ett högintressant ämne så här års så missa inte att diskutera vilka möjligheter du har för din försäljning

Ta del av de senaste nyheterna i Lantmännens digitala värld. I samband med Borgeby presenterar bland annat Lantmännen Maskin en demoversion av sin nya moderna e-handel. Vi presenterar även interaktiva Odla och LM2 ekonomi. Förtroendevalda och representanter frånkoncernstyrelsen finns på plats och vill gärna träffa dig. Vi ses i monter 

Du hittar oss i monter A70/A83

Varmt välkommen!

Senaste nytt

Vilken traktor blir årets Borgeby-traktor? Nu vet vi svaret! Häng med när Andreas och Joakim hämtar hem årets mässtraktor.

 

Vilken traktor blir det?

Jakten på årets Borgebytraktor är i full gång! Slå på ljudet och häng med när Andreas och Joakim kollar in möjliga kandidater.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng