Reservdelar dygnet runt

Reservdelar dygnet runt i e-handeln

Sedan några år tillbaka har du kunnat handla tillbehör i vår butik på nätet. Nu kan du också dygnet runt handla reservdelar med ett års garanti. Här hittar du såväl originaldelar till ett antal av de varumärken vi saluför som Lantmännen Maskin Classic (reservdelar till traktorer fem och år äldre) och även prisvärda reservdelar till de allra flesta traktormärken som säljs på den svenska marknaden.  Här kan du gå direkt till e-handeln.

Exklusivt för Lantmännen Maskin-kunder

Reservdelsbutiken är ett lösenordsskyddat system där du som kund kan söka bland reservdelar i våra leverantörernas webbaserade reservdelskataloger, med uppdaterad tillgänglighet och prisuppgifter. Du kan se om en viss reservdel finns för omgående avhämtning på en anläggning nära dig, eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö. Beställer du en vara som finns på centrallagret bestämmer du om du vill att den ska levereras direkt hem till dig, eller till din närmaste Lantmännen Maskin-anläggning. Betalning sker via faktura eller kort.

Att kunna beställa en reservdel oavsett tid på dygnet och att kunna se var den finns i lager sparar dyrbar tid om olyckan är framme. Är du kund hos Lantmännen Maskin men ännu inte handlat i vår butik på nätet, så passa på att göra ett besök och registrera dig i reservdelsbutiken. Du behöver ha ditt kundnummer till hands. Då är allt förberett när säsongen kör igång och du vet var du ska hitta det du söker.

Välkommen!

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng