Friskvårdsservice - Lantmännen maskin

Friskvårdsservice

Vårda dina skördemaskiner

En tröska går i snitt 150-250 timmar per säsong och då ska allting fungera. När vädret är gynnsamt är det full gas som gäller. Det finns inte utrymme för stillestånd. En genomgång av maskinen efter slutförd säsong gör den redo för nästa års högtryck.

Tröskor, hackar, pressar & slåtterkrossar

För att få fullt utbyte av maskinens prestanda krävs service av specialister som kan både elektronik och hydraulik. En professionell friskvård av maskinerna, tillsammans med nya slitdelar, är ett verktyg som håller driftskostnaderna nere. Helst bör maskinerna lämnas in på förebyggande service varje år, lite beroende på hur mycket man kör. Även om friskvårdsservicen kostar en del om man har många maskiner, så blir det mycket billigare i slutändan.

Friskvårdsservice - med förmånlig rabatt på reservdelar och arbetskostnad

Passa på att lämna in dina maskiner för service till förmånliga villkor under lågsäsong, så är de startklara i god tid inför kommande säsong. Vi står redo med 300 mekaniker på 60 platser - alltid nära dig! Friskvårdsservice för din skördemaskin kan du boka under perioden 18 september 2017 till 29 mars 2018. En förutsättning är att vi servar maskinen när det passar vår verkstadsplanering, men lovar att servicen är utförd innan säsongsstart. Friskvårdsservicen avser skördemaskiner som tröskor, hackar, pressar och slåtterkrossar.

Vårda dina traktorer

Lantmännen Maskin Classic Service 5+ är erbjudandet till dig som har en traktor som är fem år eller äldre. Erbjudandet gäller året om och ger dig 25 % rabatt på arbetskostnaden. Dessutom har vi bra pris på reservdelar till äldre traktorer. Hör med din lokala anläggning.

Kontaktuppgifter till din lokala anläggning ser du här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng