Upptäck Valtra 365!

Valtra 365-konceptet är lösningen för arbete med väg och mark och arbetsuppgifter inom kommun och entreprenadverksamhet.

Upptäck Valtra 365

Många arbetsuppgifter utförs med en enda maskin - din traktor. 

Med Valtra 365-konceptet blir din Valtra ett arbetsredskap du kan räkna med året runt.
Här hittar du unika, flexibla helhetslösningar för din verksamhet och din Valtra

FMG redskap      

FMG

Diagonalplogar, kombiplogar, klaffskopor,vägsladdar och schaktblad.
FMG redskap för snöröjning och vägunderhåll. Produkterna, som är avsedda för professionell användning, håller mycket hög kvalitet och har två års fabriksgaranti.

 

 

Kesla redskap och vagnar      

Kesla

Kranar 200- och 300-serien, skogsvagnar8-12 ton, flishuggar och stegmatare.Kesla överför sina erfarenheter från virkesfordon, skogsmaskiner och industrikranar i tung yrkesverksamhet till kranar och huggarvagnar som monteras på traktorn. Varje kund får en skräddarsydd lösning.

 

Holms vik och diagonalplogar och sopmaskiner      

Holms

Vik- och diagonalplogar, sopmaskiner och sopvalsar. Holms robusta vik- och diagonalplogar är lättkörda, har låga underhållskostnader och är tåliga och säkra. Holms soputrustning finns för både traktor- och hjullastarmontage. 

 

Duun vedmaskiner      

Duun

Prisvärda schaktblad för snö och grus.Schaktbladen är enkla och robusta och tillverkade i höghållfast stålmaterial.Duun har ett komplett program av vedmaskiner för traktordrift.

Noremat och Ilsbo      

Noremat

Noremat är specialiserade på armklippare avsedda för kommuner,entreprenörer och lantbruk. Modellerna monteras bak på traktorn ochär designade för att ge optimal ergonomisk arbetsmiljö.Busk och sly röjer du snabbt och effektivt med Ilsbo hydrauliska och mekaniska kedjeröjare. Med stabil konstruktion och mjuk drivlina är Ilsbo ett driftsäkert och ekonomiskt alternativ vid röjning av busk och sly i stenig och svår miljö.

 

Nokian  däck     

Nokian däck

Nokian Heavy Tyres underlättar ditt arbete.Fler drifttimmar, mer grepp och last. Även imycket svåra förhållanden. Lita på att dukan arbeta mer effektivt med Nokian Tyres.

 

Mer om Valtra 365

Vill du veta mer om hur du gör din Valtra till en året runt maskin som passar din verksamhet? Kontakta din säljare.

Här hittar du broschyren om konceptet.

Valtra 365 broschyr

 

Lantmännen Maskin och Holms säkrar Vätternrundan 2018

Den 15 juni gick startskottet för årets Vätternrundan - världens största cykelmotionslopp.  Naturligtvis var vi på plats tillsammans med Holms för att med gemensamma krafter säkra de 300 kilometerna som skulle trampas av årets cyklister.  Hör Manne Sjöberg, Marknadschef för Holms,  berätta om den vinnande kombinationen Valtra 365 + Holms sopvals, SL som kan användas för att sopa både grus och snö. 


 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng