2017-11-17

KUHN FBP 3135 vinner Machine of the Year 2018

KUHN FBP 3135 är utsedd till Machine of the Year 2018 i kategorin Vallskörd. Utmärkelsen delades ut på lantbruksmässan Agritechnica som avslutades nu den 17 november i Hannover.

Kuhn-FBP-3135-machineoftheyear-agritechnica

”Vi är oerhört stolta att kunna meddela att vår FBP 3135 har blivit utsedd till årets maskin i kategorin Vallskörd”, meddelar KUHN. Motiveringen till vinsten är det unika inplastningssystemet som hjälper till att uppnå högsta ensilagekvalitet till lägsta kostnad.

Förutom den ökade ensileringskvaliteten möjliggör inplastningssystemet en enklare hantering av balarna och återvinning av plast. Den cylinderformade paketeringen säkerställer att balarna håller sig i perfekt form, även under längre lagringsperioder.

 KUHN-systemet arbetar med två vanliga 750 mm filmrullar i stället för en stor mantelfilmrulle. Tack vare detta sparar man upp till 30% på filmkostnaden då man få en högre sträckning på filmen. En annan förändring är filmrullbytet som har förenklats och är mer ergonomiskt eftersom rullarna endast väger cirka. 27 kg snarare än 40 kg

"Att få denna utmärkelse är ett resultat av ett starkt lagarbete med våra slutanvändare, distrubitionsnät och KUHN teamet. Det är tack vare alla er som vi återigen kan bevisa att KUHN är en bra investering för framtiden! "  

KUHN FB/FBP fixkammarpress

Välformade balar med hög densitet innebär mindre luft i balen, vilket i sin tur ger bättre foder.

OptiCut inmatningssystem har en specialkonstruerad integralrotor som garanterar hög inmatningskapacitet. Nya FB/FBP 3135 rundbalspress kan fås med 14 eller 23 knivars snittverk.

Effektiva PowerTrack-valsar

18 stycken PowerTrack-valsar i stål pressar skonsamt men effektivt såväl ensilage som hö och halm även vid hög hastighet. Power Track-valsarna har en unik ribbad profil för perfekt grepp och pressning. Bindningen är placerad framtill på maskinen för enkel övervakning från förarhytten.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng