Valtra A4 serien- vinnare av Red Dot Award

Valtra A4 vinner red dot award

Valtras modell, Valtra A4 (75-130 hk), har vunnit designpriset Red Dot 2018 i kategorin "Commercial Vehicles".Valtra som även tidigare har haft framgångar med sin design både 2016 och 2017, ser vinsten av Red Dot Design Award som ett erkännande av den höga kvalitén på A4-seriens traktorer.

Den nya utformningen av A4-serien följer 4: e generationens N och T-serien där de tekniska innovationerna och designspråket har förenats.

En mångsidig prisvinnare

Den slitstarka A4-serien är en mångsidig traktor som är utformad för att öka effektiviteten hos jordbrukare, entreprenörer och kommuner. Den nya hytten är tyst och rymlig med fokus på körkomfort, användarvänlighet, ergonomi och säkerhet.

Om Red Dot Design Award

Red Dot Design är en av de största och mest respekterade designtävlingarna i världen. Mer än 6 300 förslag från 59 länder kom in till årets tävling som utvärderades av en jury bestående av 40 oberoende designexperter från hela världen.

Tävlingen lanserades på 1950-talet och utmärkelser ges i tre kategorier: Produktdesign, Kommunikationsdesign och Designkoncept. Årets Red Dot Design Award presenteras den 9 juli på Aalto Theatre i Essen, Tyskland.

En utmärkelse som stärker Valtras egen designtävling

Valtras senaste utmärkelser stärker företagets egen designtävling, som lanserades vid SIMA Show i Paris i februari förra året. I år kommer Valtra Design-tävlingen lanseras den 16 april. Tävlingen är öppen för designstudenter, individuella designers och designstudior över hela världen. Syftet med tävlingen är att få deras synpunkter om framtidens traktor och hur de kan hjälpa jordbruket att bli effektivare och miljövänligare.

De tre bästa förslagen kommer att meddelas på EIMA Show, november 2018. Mer information: www.valtra.com/designchallenge

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng