Träffa våra experter på Elmia Lantbruk

Den 24-26 oktober är det dags för Elmia Lantbruk - nationella fackmässan för alla delar av det svenska lantbruket. I Lantmännens monter presenteras det senaste möjligheterna inom det digitala lantbruket av experter inom precisionsodling och växtodlingsaffären.

Från Lantmännen Maskin finns precisionsodlingsspecialisten Johan Wågstam på plats för att ge en inblick i möjligheterna med precisionsodling och konkreta tips på hur du kommer igång med teknik och maskin.

- Även om precisionsodling som begrepp inte är något nytt så är det fortfarande en del som upplever att tekniken verkar krånglig. Det är en uppfattning som vi hoppas kunna ändra. Därför har vi startat ett precisionsodlingscenter i Skurup där man som kund har möjlighet att testa tekniken praktiskt på sina maskiner. 

För att ge möjlighet att prata om helheten inom precisionsodling på ett enklare sätt finns ett precisionsodlingsminiland på plats i montern.

precisionsodlingsminiland

Se möjligheterna med precisionsodling på ett enkelt sätt i Lantmännens precisionsodlingsminiland.

Förutom precisionsodlingsteknik presenteras även Lantmännen Lantbruks nya satsning Digital Silo som gör det möjligt att snabbt och enkelt få en överblick över innehållet i sina silos.  

För dig som vill veta mer om precisionsodling och den nya satsning Digital Silo. Boka en plats på Elmias teknikvandringar eller gör ett besök i vår monter Hall D D02:57.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng