Lantmännen Maskin fortsätter satsa på precisionsodling

Lantmännen Maskin fortsätter att gå i bräschen för precisionsodlingstekniken och satsar starkt på området.

Under 2019 planeras en rad evenemang som syftar till att ge precisionsodlaren både information och tips samt ger möjligheten för kunder att nätverka tillsammans med experter från Maskin, Lantbruk och Dataväxt och inbjudna maskinleverantörer.

Det första evenemanget går av stapeln den 17 januari har tema Sådd och äger rum på Lantmännen Maskins KompetensCenter för precisionsodling i Skurup. Under temadagen kommer man att gå igenom arbetsflödet från strategi, planering till utförande och resultat tillsammans med experter från Lantmännen Maskin, Lantmännen Lantbruk, Dataväxt och Väderstad.

Johan Wågstam, precisionsodlingsexpert från Lantmännen Maskin säger såhär om satsningarna på precisionsodling framöver.

 - Det är jätteroligt. Vi ser fram emot kunna dela med oss av våra kunskaper både praktiskt och teoretiskt. Målet med temadagarna är att ge våra kunder ny kunskap och praktisk erfarenhet.  

- Vi har en unik möjlighet att nyttja vår styrka i att vi har hela kedjan, från maskiner, produkter till samarbete med starka leverantörer.

 

Lantmännen Maskin satsar på precisionsodling

På precisionsodlingscentret har man möjlighet att testa precisionsodlingstekniken med sina egna maskiner, Johan Wågstam precisionsodlingsspecialist på Lantmännen Maskin.

Om kompetenscentret för precisionsodling

I oktober 2017 invigdes kompetenscentret för precisionsodling i Skurup som samlar kunskap, kompetens och maskiner på en och samma plats.  Mer information om KompetensCentret hittar du här

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng