Lantmännen Maskin presenterar skogsekipage på gallringsdagarna i Jönköping

Den 20-21 september är det dags för gallringsdagarna i Fägrida utanför Jönköping. Ett evenemang som anordnas av Skogsforum, som går ut på att låta maskiner och ekipage spänna sina muskler i det småländska skogarna.

Röd Valtra tillsammans med skogsvagn

Från Lantmännen Maskin kommer man att visa en rad olika ekipage och redskap som passar såväl proffsentreprenören som skogsägaren som vill göra jobbet själv.

Såhär säger Jon Rolfsson, områdeschef för Skog på Lantmännen Maskin, om dagarna.

- Gallringsdagarna är en mässa ute i skogen där allt fokus ligger på gallring. Vi låter verkligen våra maskiner visa vad de går för och som besökare har du möjlighet att ställa frågor direkt till oss leverantörer.

En rad skogsekipage redo att röja längs gallringslingan

-  På gallringslingan kommer vi bland annat att visa Valtra A93 tillsammans med skördeaggregat från Nisula, Valtra N114 tillsammans med Kesla 92 vagn, Valtra A84 tillsammans med Moheda M101 vagn, Valtra A104 med FTG kran och Naarva stegmatar aggregat samt redskap från Ilsbo.

- Ett av skogsekipage kommer dessutom att vara Swedish Edition utförande, det vill säga helt i svenska flaggans färger, säger Jon Rolfsson.

Fakta om Skogsforums Gallringsdagar 2018

Plats: Fägrida, strax söder om Jönköping
Datum: 20-21 september 2018
Öppettider: 10.00 – 15.00
Entré & parkering: Ladda ner din gratis biljett
Antal utställare: ca 50
Antal jämförelseceller: ca 15 st

ladda ned din biljett till gallringsdagarna

Om Skogsforum 
Skogsforum.se är med 37 700 medlemmar och ca 160 000 unika webbläsare per månad (kiaindex.se) Nordens största sajt för skogsbruket. Läs mer om skogsforum på www.skogsforum.se

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng