2017-02-28

Nya fyrkantspressen LSB 1270 DX från KUHN

Där teknik möter kapacitet!

KUHN's LSB 1270 DX fullbordar sortimentet av KUHN’s fyrkantspressar (120 x 70).

KUHN LSB 1270 DX

Nya LSB 1270 DX klarar att nå upp till 10 % högre baldensitet och 15% högre kapacitet jämfört med tidigare modeller. Det gör den idealisk för balpressning där det krävs hög kapacitet och effektivitet, även i varierande förhållanden.

KUHN LSB 1270 DX

X för Xtra baldensitet

LSB 1270 DX pressar balar med upp till 10 % högre densitet och den nya, starka huvudväxellådan tål upp till 30 % högre belastning, jämfört med tidigare modeller. Ny design på pressens ram och ramen till balkanalen på denna dubbelknytarmodell ger en ny dimension till hög baldensitet, speciellt som friktionen i balkanalen också har ökats. Detta uppnås genom att använda större och starkare cylindrar till baldensiteten. Ökad baldensitet minskar transport- och hanteringskostnader, speciellt vid långa transportavstånd.

KUHN LSB 1270 DX

Högre kapacitet

Pressen kan nå upp till 15 % högre kapacitet i torra eller ojämna strängar med en driven pick-upp rulle. Rullen drivs mekaniskt och skyddas med en överbelastningskoppling, för att garantera optimal kapacitet. Tillsammans med KUHN’s integralrotor garanterar denna extra pick-upp rulle att även ojämna strängar matas in med hög kapacitet.

KUHN LSB 1270 DX

Förarkomfort

Dubbelknytarsystemet på KUHN LSB 1270 DX kan hela tiden följas på manöverterminalen. Föraren kan enkelt övervaka att högsta kapacitet och baldensitet uppnås konstant. Ett nytt elektroniskt system för garnspänningen övervakar de övre knytarfingrarna, vilket tar bort behovet av mekanisk justering av knytarna. Detta användarvänliga system larmar också föraren om knytarna inte fungerar.

Vallmaskiner
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng