2017-04-19

Norcar a7545 vinnare i Koneviestis vintertest

När finska industritidningen Koneviesti nyligen testade minilastare från fyra europeiska tillverkare stod Norcars hyttförsedda minilastare a7545 som vinnare.

Norcar a7545 med hytt

”En förstaplats i Koneviestis test betyder väldigt mycket för Norcar. Vi satsar hårt på vår produktutveckling och ser vinsten som en bekräftelse på att vi går i rätt riktning. De höga poängen i användbarhet och användarvänlighet ger oss en bra linje att fortsätta gå på”, säger Teemu Koho, VD på Norcar, om segern.

Effektiv kraftöverföring och god sikt

I Koneviestis test utgick man från fastighetsskötsel. Jämfört med konkurrenterna visade sig Norcar a7545 vara mest lämpad för uppgiften, oavsett årstid. Testförarna uppskattade bland annat minilastarens effektiva kraftöverföring, tydliga styranordning och den goda sikten från förarsätet. Norcars minilastare är framtagna för professionellt bruk, men lämpar sig även utmärkt för privatpersoner tack vare maskinernas användarvänlighet och mångsidighet.

”Med tanke på Finlands 100-årsjubileum är det med stolthet vi konstaterar att Norcars minilastare är 100 % finsktillverkade”, säger Teemu Koho.

Mer om Norcars minilastare hittar du här.

Kompaktlastare / teleskoplastare
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng