2016-11-14

K-vagnen nu hos Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin fortsätter sin satsning på produkter för grönyteskötsel och entreprenad.

Produktprogrammet är ett helhetserbjudande och vänder sig även till kunder utanför det traditionella lantbruket. Det täcker hela maskinkedjan för skötsel av grönytor, vägar och snöröjning. Nu kompletteras sortimentet med vagnar från K-vagnen.

K-vagnen, nyhet hos Lantmännen Maskin

K-vagnen finns i flera olika utföranden och storlekar, anpassade för mindre kompaktmaskiner och traktorer upp till 100 hk. Nyttolasten ligger från 500 till 11.000 kg och vagnen finns med olika tippfunktioner som högtippande och trevägstippande. I sortimentet ingår även dumpervagn, kranvagn, lövlastare och bevattningsvagn.

Den svensktillverkade K-vagnen håller hög kvalitet och säljs med 24 månaders garanti. Utöver det breda standardsortimentet kan även kundunika lösningar levereras.

”Med K-vagnen kompletterar vi vår produktportfölj inom segmentet. K-vagnen passar bra ihop med Norcar, Kramer och LS. Produkter som redan finns i vårt sortiment. Vi är därför mycket glada att teckna leverantörsavtal med Vagnsteknik AB”, säger Peter Timischl, affärsområdeschef entreprenad Lantmännen Maskin.

K-vagnen tillverkas av Vagnsteknik AB i Karlshamn. De är marknadsledande inom sitt segment och har många års erfarenhet av vagnstillverkning. Sedan starten 1986 har mer än 8.000 vagnar och redskap tillverkats för kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, bostadsbolag, golfbanor och entreprenörer.

”Lantmännen Maskin är en mycket bra återförsäljarkanal för våra produkter. Våra vagnar passar in i deras satsning mot vår primära målgrupp. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete”, säger Jörgen Ohlsson, vd Vagnsteknik AB.

Vagnar
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng