2016-10-20

Hardis rampautomatik – precisionskontroll med ultrasonic-teknik

Hardi kompletterar sin rampautomatik med AutoTerrain som fungerar och reagerar på såväl ramprörelser som vridkrafter på rampen.

Detta gör att systemet kan vara proaktivt och reagera på orsak mer än symptom.

Sedan tidigare finns AutoSlant och AutoHeight som, liksom AutoTerrain, baseras på samma ultraljudssensor. De tre systemen har olika antal sensorer, och därmed olika prestandanivåer, för att användaren ska kunna välja en rampautomatik som svarar till hans specifika krav.

Perfekt i ojämn terräng

På platta områden och med måttliga körhastigheter gör AutoSlant ett utmärkt jobb, men i ojämn terräng och höga körhastigheter är det AutoTerrain som ger perfekt rampautomatik och bäst applicering.

Hardi Auto Terrain

50 centimeter, det optimala avståndet

Rampautomatiken ger konstant ramphöjd och tiltjusteringar vilket innebär att rampen kan ligga på den optimala höjden, 50 cm över målet, som ger den bästa tvärfördelningen. Avdriften minskar också avsevärt eftersom ramper utan bra rampreglering normalt är för högt inställda. En bättre rampprestanda tillåter en ökad arbetshastighet och hastigheten vid vändtegen kan vara högre. Även vid nattarbete fungerar ultraljussensorerna utan problem. Automatiken avlastar föraren från den mest stressande delen av jobbet och gör att han slipper vrida huvudet från sida till sida under hela arbetspasset.

Växtskyddssprutor
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng