2016-02-24

Valtra firar designpris med Golden Edition

Utmärkelsen ”Golden Tractor Design 2016” firas med en gyllene N174 och nu har Valtras Unlimited Studio lagt sista touchen på traktorn som kommer att visas under vårens event och mässor.

Valtra Golden Edition 2016
Guldtraktorn N174 kommer att visas upp på event och mässor.

Den specialutrustade Valtra N174 har en klar guldfärg, tonade rutor, guldmärkning på sidorutorna och Unlimited-dekaler på dörren. Ratt och förarstol är i brunt läder, på golvet ligger en exklusiv grå Unlimited-matta. Vill du ha din egen guldtraktor går det bra att beställa en med motsvarande specifikationer.

Valtra Golden Edition cab
Ratt och förarstol i läder, exklusiv matta... hytten andas lyx.

Valtra N4 lanserades 2015 och redan nått stora framgångar. Under Agritechnica-mässan i Hannover i november 2015 erhöll Valtra N174 priset ”Machine of the Year 2016” i klassen Standardtraktorer samt “Golden Tractor for Design 2016”. Den internationella juryn hyllade fjärde generationens N-serie för den ”moderna, dynamiska, kompakta och coola formen”. Valtra lanserade den nya designen i slutet av 2014 i samband med lanseringen av den större T-serien. Designen kommer att anpassas till samtliga Valtra-traktorer i framtiden.

Valtra är känt i hela världen för sin skräddarsydda tillverkning där man låter kunden välja bland hundratals egenskaper och tillval för att få en individuellt anpassad traktor. Valtra Unlimited tar kundordern till en ny nivå. Idag passerar ca 10 % av alla nytillverkade Valtra-traktorer Unlimited-studion, där Valtras skickliga tekniker monterar tillval och utrustning efter kundens önskemål så länge de är tekniskt möjliga och följer lagkraven.

Det framgångsrika Unlimited-konceptet, som introducerades 2013, säkerställer att slutprodukten passar perfekt enligt kundens önskemål och verksamhet. I början var det främst traktorer för den finska marknaden som utrustades i Unlimited-studion, men idag levererar man till över 20 länder runt om i världen. Samtliga egenskaper och utrustningar som monteras i Unlimited-studion är anpassade till respektive modell, har komplett fabriksgaranti och omfattas av Valtras reservdelsservice.

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng