2016-03-30

Kompakt traktornyhet hos Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin startar samarbete med koreanska tillverkaren LS Mtron avseende import, försäljning, service och reservdelshantering av små, kompakta traktorer upp till 47 hk.

LS Mtron är en av världens största tillverkare inom industriell maskinteknik och högteknologiska komponenter. Traktorproduktionen omfattar modeller från 23 hk och uppåt. Produktionskapaciteten ligger på cirka 50 000 traktorer per år och traktorerna säljs över hela världen.

Lantmännen Maskin satsar på tre kompakta modeller: J27, R36i och XR50, från 27 till 47 hk.

LS J27
LS J27

LS-traktorerna är fyrhjulsdrivna. De lättanvända traktorerna har hög prestanda och modern teknik. En maskin som passar utmärkt för alla slags arbeten inom entreprenad, kommun, förvaltning och grönyteskötsel. Den kan också vara den lilla traktorn som kompletterar maskinparken på hästgården och i lantbruket eller överallt där en liten, smidig traktor behövs.

Det lilla formatet till trots är förarkomforten hög med rymlig och bekväm hytt. Aircondition ger rätt temperatur inne i hytten sommar som vinter. Modellen XR50 levereras med hytt medan modellerna R36i och J27 kan levereras både med och utan hytt. Samtliga modeller är utrustade med dieselmotorer från Mitsubishi. Minsta modellen J27 har en 3-cylindrig motor, medan XR50 och R36i har 4-cylindriga motorer.

LS R36i
LS R36i

Ett stort urval av däckutrustning och tillbehör som frontlyft med kraftuttag, frontlastare, samt alla typer av redskap till de olika årstiderna ger ett mycket brett användningsområde.

LS XR50
LS XR50

LS-traktorerna omfattas av Lantmännen Maskins trygghetspaket 2 års fabriksgaranti och 5 års maskinskadeförsäkring. Reservdelar läggs upp på Lantmännen Maskins centrallager i Sverige och ger snabba och säkra reservdelsleveranser.

Försäljningen har startat och demomaskiner i olika utföranden finns att tillgå på Lantmännen Maskins anläggningar runt om i landet.

Mer info hittar du här.

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng