2016-09-26

Gunde ny ambassadör för Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskins satsning på segment Skog får en talesperson i skidlegendaren och skogsbrukaren Gunde Svan.

Läs mer om Gunde i senaste numret av Maskin & Vision - klicka här!

Ett samarbete inleds som innebär att Gunde Svan blir Lantmännen Maskins ambassadör för nya generationens traktorer från Valtra och skogsvagnar från Moheda.

Gunde Svan

Gunde Svan driver ett skogsbruk på cirka 1.000 hektar i västra Dalarna. Han har tillbringat många timmar i skogen, både i träningssyfte och som skogsbrukare och han har under flera år använt Valtra som sin skogstraktor. När Gunde i slutet av 80-talet valde sin första traktor gjorde han extremt noggrann research och kom fram till att det inte fanns något annat märke som var så skogsanpassad som Valtra.

– Så är det fortfarande, Valtra är oslagbar i skogen. Den stora skillnaden är att det nu finns många modeller och varianter att välja mellan, så det gäller att definiera behoven ordentligt, säger Gunde Svan.

Med hjälp av Lantmännen Maskins säljare Gustav Svensson har Gunde och sonen Ferry satt ihop det nya skogsekipaget. Valet föll på en Valtra N154 Direct och en 15-tons Moheda 151-4WD skogsvagn.

Gunde Svan avtal
Fr v Ulf Persson, Segmentchef skog, Gustav Svensson, Säljare, Gunde Svan, Anders Fridlund, Marknadschef, Björn Nordgaard, Kommunikationschef och Anna-Lena Lindell, Marknadskommunikation Lantmännen Maskin.

Gundes erfarenhet som skogsbrukare och maskinförare blir värdefulla referenser för den nya generationens skogsanpassade maskiner från Lantmännen Maskin. Gunde kommer att synas i flera olika sammanhang i Lantmännen Maskins kommunikation till målgruppen självverksamma skogsbrukare.

– Gunde är pålitlig och jordnära, egenskaper som vi tycker passar bra in på Lantmännen Maskin och vårt erbjudande inom segment skog. Han är en kunnig och noggrann skogsbrukare. Vi ser fram emot ett spännande och givande samarbete med Gunde Svan, säger Ulf Persson, Segmentchef skog på Lantmännen Maskin.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng