2016-03-21

Gröna Kramer nu hos Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin inleder samarbete med Kramer i segmentet kompaktlastare för jordbruket.

Kramer kompaktlastare tillverkas av tyska Kramer Allrad. Sedan 1973 har företaget tillverkat kompakta anläggningsmaskiner och för tre år sedan tog man fram ett speciellt program grönmålade lastare för jordbruket. Programmet omfattar såväl kompaktlastare med fyrhjulsstyrning som extremt manövrerbara teleskoplastare med off-road kapacitet och stabilitet.

Kramer hjullastare KL19

Kramers kompaktlastare kännetecknas av mångsidighet, hög prestanda, teknik och komfort. Fyrhjuls-, framaxel- eller krabbstyrning ger flexibilitet och rätt styrning i varje situation. Det stabila chassit förhindrar förändringar i tyngdpunkten, även vid full styrvinkel. Fyrhjulsstyrningen och en styrvinkel på 40o på varje axel gör kompaktlastarna mycket enkla att manövrera och med sin extremt snäva svängradie är de smidiga även i trånga utrymmen.

Kramer KL30

Kompaktlastarna finns i elva olika modeller, den minsta modellen med nyttolast 650 kg, den största med 2.900 kg.

Samtliga Kramers gröna lastare omfattas av 2 års fabriksgaranti och 5 års maskinskadeförsäkring. Reservdelar läggs upp på Lantmännen Maskins centrallager i Sverige och ger snabba och säkra reservdelsleveranser.

Försäljningen av Kramer kompaktlastare har startat och demomaskiner finns placerade på Lantmännen Maskins anläggningar runt om i landet.

Mer info om Kramer kompaktlastare hittar du här.

Kompaktlastare / teleskoplastare
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng