2015-07-10

Lantmännen Maskin utökar sortimentet av vagnar

Lantmännen Maskin inleder samarbete med polska Pronar, en av Europas största tillverkare av vagnar.

Pronar Monocoque T700
Pronar Monocoque T700

Pronar tillverkar mellan 6.000 – 10.000 vagnar per år och har 6 moderna och tekniskt välutrustade produktionsanläggningar i Polen. Den senaste investeringen är en ny avancerad testanläggning. Produktprogrammet omfattar bland annat transport-/flakvagnar, dumpervagnar, balvagnar, djurvagnar och flakväxlarvagnar i flera olika typer och storlekar.

Med Pronar kompletterar Lantmännen Maskin sitt vagnssortiment och täcker därmed lantbrukarnas behov på ett utbud av kostnadseffektiva och kvalitativa vagnar för olika användningsområden.

"När vi träffat ett stort antal lantbrukare på möten runt om i landet har det framkommit en önskan om ett mer komplett vagnssortiment. Nu kan vi med glädje lansera ett nytt märke i vårt produktprogram. Vi arbetar kontinuerligt för att våra produkter ska erbjuda de bästa villkoren för svenska lantbrukare. Med Pronar lämnar vi 2 års garanti och service och reservdelar finns tillgängligt på samtliga våra anläggningar i hela landet", säger Peter Berthagen, Affärsansvarig redskap på Lantmännen Maskin.

Planerad säljstart hösten 2015.

Vagnar
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng