2015-11-13

Fler framgångar för Valtra N

Valtra N vann även titeln Machine of the Year 2016 i klassen standardtraktorer.

               Machine of the year 2016

Först korades nya Valtra N174V till The Golden Tractor 2016 för bäst design i den internationella årliga utvärderingen och tävlingen Årets Traktor vars resultat presenterades på Agritechnica. I denna tävling jämförs alla nya traktorer som kommer ut på marknaden och efter grundliga tester och utvärderingar av 23 internationella jurymedlemmar delas pris ut i tre olika klasser: Tractor of the Year för fälttraktorer, The Golden Tractor for best design samt Best Utility för traktorer med max fyra cylindrar men med en motoreffekt på minst 70 hk.

Men framgångarna för Valtra N174V stannade inte där. Man vann även titeln Machine of the Year 2016 i klassen standardtraktorer. Titeln Machine of the Year delades i år ut till 15 produkter, varav 6 traktorer. Även detta pris delas ut av en internationell jury bestående av 16 europeiska lantbrukstidningar.

Valtra N4

Valtra lanserade den fyrcylindriga N-serien i oktober men har redan hunnit bli en succé bland såväl återförsäljare som kunder och internationell press.

”Att bli utsedd till Machine of the Year är ett viktigt erkännande för Valtra och AGCO”, säger Mikko Lehikoinen, marketing director på Valtra Inc. ”Vi är överväldigade av den positiva feedback vi redan fått från kunder och återförsäljare. Det är bara nio månader sedan T4-serien utsågs till Machine of the Year 2015 på SIMA och detta är en fantastisk fortsättning där vi visar styrkan hos våra nya produkter av 4:e generationen.”

Mer om Valtra N.

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng