2014-03-03

Ökad trygghet med Lantmännen Maskin Classic

Nu lanserar Lantmännen Maskin ett helt nytt kunderbjudande, ”Lantmännen Maskin Classic”, som riktar sig till traktorägare med traktorer fem år och äldre.

Erbjudandet består av två delar, Reservdelar 5+ och Service 5+, som ger kunderna förmånliga priser på både reservdelar och service. Lantmännen Maskin Classic kompletterar fabriksgaranti och maskinskadeförsäkring för att optimera driftsekonomin under traktorns hela livslängd.

Valtra 6000

Vid årsskiftet dubblerade Valtra sin fabriksgaranti vilket innebär att både Fendt och Valtra nu har 2 års fabriksgaranti för sina traktorer.

”Det är ett bevis för att Valtra känner stark tilltro till sin kvalitetsnivå och vill visa kunderna att man vidtagit krafttag för att leverera högkvalitativa produkter från den finska traktorfabriken”, säger Jonas Arvidsson, vd Lantmännen Maskin. ”Förutom fabriksgarantin förstärker Lantmännen Maskin tryggheten genom att från och med 2014 alltid låta en 5-årig maskinskadeförsäkring ingå i köpet av en fabriksny traktor från oss, oavsett märke. Vi har lyssnat på våra kunder. I sitt maskinägande prioriterar de trygghet och driftsekonomi under hela maskinens livslängd. Med fabriksgaranti och maskinskadeförsäkring garanteras tryggheten under traktorns fem första år. Med Lantmännen Maskin Classic får kunden en god driftsekonomi med konkurrenskraftiga priser på både reservdelar och fullservice efter de första fem åren.”

Service fem plus

Ett samarbetsprojekt med AGCO har nu resulterat i att första steget i Lantmännen Maskin Classic-konceptet kan lanseras.
”Vi är mycket nöjda med bemötandet hos AGCO som stöttar oss i Lantmännen Maskin Classic. Och vi är mycket glada att från 1 mars kunna erbjuda våra Valtra-kunder i Sverige med en traktor fem år och äldre ett sortiment av kvalitetssäkrade Reservdelar 5+ till bra pris och med ett års garanti från Lantmännen Maskin”, säger Jonas Arvidsson.

Med Service 5+ öppnar Lantmännen Maskin sina verkstäder för fullservice till traktorer fem år och äldre till en mycket konkurrenskraftig timkostnad. Fullservice innebär att ingen servicepunkt är borttagen – Service 5+ är en komplett genomgång av traktorn, men till lägre kostnad.

”Tid och pengar är värdefulla ingredienser i våra kunders vardag. Med Service 5+ erbjuder vi en planerad fullservice på kundens äldre traktor, utförd av utbildade mekaniker och med rätt erfarenhet och verktyg. Något som spar både kundens tid och pengar samt höjer andrahandsvärdet på traktorn, eftersom servicen utförs på en auktoriserad verkstad”, säger Gustaf Karlsson, segmentschef reservdelar & service och projektledare för Lantmännen Maskin Classic.

 

 

Service
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng