2014-07-07

Nyheter i butikssortimentet

Vår nya leverantör Safedriving 24 AB är experter på kamerasystem för alla typer av fordon. I sortimentet finns även en liten effektiv multistarter.

Komplett trådlöst digitalt backkamerasystem 7”

Ett komplett digitalt trådlöst backkamerasystem med kamera och monitor i samma paket. Det går att ansluta ytterligare en trådlös kamera och dela bilden i två direkt i monitorn som är försedd med bakgrundsbelysning i LED. Den vattentäta (IP69K) kameran är försedd med mörkerseende och värme. Systemet sänder digitalt utan fördröjningar eller störningar upp till 100 m (fritt från hinder).
Trådlöst digitalt backkamerasystem

 

Digital trådlös 12IR kamera med inbyggd sändare och digital trådlös mottagare

Safedriving har tagit fram en trådlös mottagare och trådlös kamera speciellt förberedd för Fendts befintliga monitor. Upplösningen är 512x582 px 420 TVL.

Förberett för Fendt

360° översiktssystem

Ett kamerasystem som ger föraren total överblick av fordonet och dess omgivning. Systemet består av fyra vidvinkelkameror som sammanflätar bilderna från kamerorna runt fordonet och genererar en översiktsbild i 360° runt fordonet, utan döda vinklar. Beroende på kamerornas höjd från marken får du en tvådimensionell översiktsbild ca 1,5 – 3,5 m runt fordonet. Utöver översiktsbilden visas även en singelbild från en av kamerorna. Singelbilden skiftas i samband med aktivering av blinkers till höger- och vänsterkamera samt bakåt då föraren lägger i backen.
Med hjälp av en unik kalibreringsmetod passar systemet alla typer av fordon.

360 graders översiktssystem

Multistarter

Nödstarter, starthjälp och batteribank under ett och samma skal. Startar din bil, båt, mc eller ATV med bensinmotorer upp till 3,2 l ca 30 gånger på en laddning. Försedd med ett slitstarkt batteri med 3.000 laddningscykler i kapacitet och adapters till marknadens vanligaste mobil- och elektronikutrustning samt uttag för 5v, 12v och 19v.

Multistarter

Butikssortiment
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng