2014-11-03

Ny anläggning i Köping

Lantmännen Maskin satsar på ny anläggning i Köping med maskinförsäljning, reservdelsbutik och verkstad.

Etableringen i Köping är ännu ett steg i Lantmännen Maskins satsning på lokal närvaro. Bolaget har varit representerat i Köping även tidigare, men då i mindre omfattning och med lokaler på två olika platser. Satsningen innebär också en utökning av personalstyrkan som nu får moderna och ändamålsenliga lokaler.

"Vi har lyssnat på våra kunder och det känns fantastiskt roligt att den här satsningen äntligen blivit verklighet. Lantbruket är en vital del i bygden och vi har en stor tilltro till den gröna näringens framtid här i området", säger Tord Söderlund, regionchef, Lantmännen Maskin.

Lantmännen Maskin Köping

"Nu har vi en ljus och trevlig verkstad och en lagom stor butik. Det är också viktigt att alla funktioner samlas på ett ställe för att öka effektiviteten. Vi kan gemensamt diskutera viktiga frågor och snabbare lösa eventuella problem", säger Stefan Englund, säljare, Lantmännen Maskin och tillägger: "Vi hoppas på många kundbesök, det ska vara lätt att svänga inom Lantmännen Maskin och se vad vi har för erbjudanden i butiken eller bara ta en kopp kaffe."

Lantmännen Maskin Köping

Även Lantmännen Lantbruks säljare har numera sitt kontor på anläggningen.

Den 6-7 november är det öppet hus och den officiella invigningen sker klockan 13.00 torsdagen 6 november. Invigningen leds av Lantmännen Maskins vd Jonas Arvidsson tillsammans med Lantmännens ordförande Bengt-Olov Gunnarson.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng