2014-03-26

Medaljregn för Fendt

Många utmärkelser till Fendt på Europas jordbruksmässor.

Två guldmedaljer i Polen

Den viktigaste inomhusutställningen för jordbruksmaskiner i Polen är Polagra-Premiery som hålls vartannat år och har över 360 utställare. En av mässans höjdpunkter är medaljutdelningen. Fendt vann denna gång två guldmedaljer: en för den nya Fendt 800 Vario SCR-serien och en för sin 9490X hybridtröska.

Det som övertygade juryn var de många detaljlösningarna som VarioGrip-systemet för reglering av däcktryck, VarioGuides automatiska styrsystem och den bränslebesparande avgasreningen med SCR som uppfyller de finala kraven enligt Tier 4f.

Guld till Fendt i Polen
Fr v Jens-Christian Otte (Brand Business Manager Harvesting), Marcin Tomasziewski (Product Manager Korbanek), Henryka Korbanek, Pawel Korbanek, Adam Korbanek och Wolfgang Möhrer (AGCO/Fendt Brand Business Manager Polen) vid utdelningen av de båda guldmedaljerna.

Två utmärkelser vid spanska FIMA

Intresset var stort för Fendt på FIMA:s 38:e mässa som hölls i spanska Zaragoza i februari. Trots den svåra ekonomiska situationen i Spanien har bönderna en överraskande positiv inställning. Under 2013 ökade Fendt sin marknadsandel med 4 % för traktorer 180 hk eller högre. 

Fendt vann två priser, ett för den nya flatface-anslutningen som ger ökad kapacitet och ett för VarioGrip - ett integrerat system för reglering av däcktrycket. Via Vario-terminalen får föraren information om däcktrycket är för lågt eller för högt och kan med en enkel knapptryckning ändra trycket.

FIMA
AGCO/Fendts Marknadschef Roland Schmidt samtalar med Spaniens Prins Felipe.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng