2014-02-17

Exakt spridning med Överums Wing Jet K-Plus Hydro

Överums nya modell av rampspridaren Wing Jet, med tilläggsnamnet K-Plus Hydro, har hydraulisk drivning av utmatningen som styrs av det elektroniska styrsystemet K-Plus.

Med det nya systemet justeras utmatningsmängden både snabbare och säkrare vid gödselspridning med hjälp av N-Sensor eller GPS-karta. En annan fördel är den enkla kalibreringen för olika gödseltyper.

Överum Wing Jet K-Plus Hydro för exakt spridning.

Wing Jet K-Plus Hydro har fått en ny behållare med användarvänlig täckning. En fjäderbelastad rullpresenning, som hanteras från stegen framtill på maskinen, ger snabb, enkel och säker påfyllning av behållaren. Överum Wing Jet finns i arbetsbredderna 12, 18, 20 och 24 meter. Den nya behållaren rymmer 4.800 liter alternativt 6.000 liter med behållarförhöjning.

Full giva sprids ända ut mot fältkanten.

Överum Wing Jet är en precisionsspridare med samma jämna fördelning, oavsett gödseltyp, över hela bredden. Full giva sprids ända ut mot fältkanten, utan att kasta utanför. Liten vindkänslighet och minimal överlappning på kilformiga fält, är andra fördelar. Arbetsbredden är indelad i fyra sektioner med individuella avstängningar som kontrolleras antingen manuellt från förarplatsen, eller automatiskt med GPS.

Gödselspridare
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng