2013-02-24

Valtra visar hela modellprogrammet på SIMA 2013

Med sin tredje generation av A-, N-, T- och S-serierna erbjuder Valtra ett komplett program där samtliga modeller nu är i full serieproduktion.

Den tredje generationen uppfyller utsläppsbestämmelserna i Steg IIIB och har många nya förbättringar. Exempelvis har nu alla Valtra-traktorer tillverkade i Suolahtifabriken i Finland kopplingsfri fram/back med dubbla körkopplingar och integrerad parkeringsbroms. Elektroniskt manövrerad frontlyft finns som tillval. Den gamla Classic-modellen med helt mekanisk transmission tillverkas inte längre.

De nya mindre modellerna N93 och N103 har fått ett mycket positivt mottagande. Det är framför allt smidigheten, den användarvänliga transmissionen och förhållandet effekt-vikt som fått plus i kanten.

Valtra N103

Den uppgraderade T-serien har uppmärksammats för sin Direct 2.0-transmission och T163 EcoPower-modellen, som drar ungefär tio procent mindre bränsle än andra traktorer i liknande storlek.

Alla Valtras traktorer tillverkas efter enskilda kundbeställningar och skräddarsys i fabriken utifrån kundens behov. Bland de Valtra-traktorer som visas på SIMA 2013 finns modeller och redskap anpassade för skogsbruk, kommunala entreprenaduppdrag och ensilageskörd. Valtras kundordersystem erbjuder mängder av funktions- och tillvalskombinationer. De nio färgalternativen har uppdaterats under vintern och är ett bra exempel på hur kunden kan anpassa sin Valtra utifrån sin personliga smak och maskinens användningsområden.

 

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng