2013-08-29

Valtra tar skräddarsytt till en ny nivå

När andra traktortillverkare utökar utbudet av tillval och funktioner tar Valtra med sin Unlimited studio sin skräddarsydda tillverkning till en helt ny nivå.

Valtra Unlimited för gränslösa möjligheter

Valtra har tillverkat traktorer som är skräddarsydda för kunderna under de senaste 22 åren. När andra traktortillverkare nu utökar utbudet av tillval och funktioner tar Valtra sin skräddarsydda tillverkning till en ny nivå. Unlimited studio vid Valtra-fabriken i finska Suolahti kan tillgodose de flesta av kundernas önskemål för sina nya traktorer.

Valtra Unlimited

”Vill kunden ha en guldfärgad traktor eller ett förarsäte med särskild läderklädsel så ordnar vi det. De flesta beställningarna har att göra med traktorns avsedda användningsområde som till exempel hjälphydraulik, backkameror, skogsutrustning, centralt smörjsystem, blinkande lampor och så vidare”, berättar Petri Loukiala, projektledare vid Unlimited studio.

Unlimited studio kundanpassar

”Unlimited studio är en del av Valtra-fabriken och allt arbete som vi utför täcks av samma garanti som traktorn. Vi kan förlita oss på den breda expertisen här i fabriken, från konstruktion till inköp. Chassinumret på våra traktorer visar också att alla delar har monterats i Unlimited studio, vilket gör det lättare att beställa reservdelar i framtiden”, säger Loukiala och tillägger: ”Givetvis måste utrustningen vara anpassad och uppfylla alla trafikförordningar och krav på typgodkännande."

Kunden kan beställa tillval från Unlimited studio direkt från återförsäljaren, så varken kunden eller säljaren behöver transportera traktorn fram och tillbaka. I princip hanteras allt, från den första beställningen till garantifrågor, på samma ställe. Prislistan omfattar den populäraste utrustningen. Dessutom har alla Unlimited-traktorer Unlimiteds golvmattor, sitsöverdrag, logotyp på ratten och emblem på fronten.

Till en början erbjuds Unlimited studios tjänster endast i Finland, men planen är att så småningom erbjuda dem även internationellt.

 

 

 

 

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng