Bra erbjudande till morgonkaffet

Rätt funktioner till rätt pris, då kan det räcka med en annons.

Bröderna Olle och Thomas Andersson
När bröderna Olle och Thomas Andersson slog upp tidningen för några veckor sedan läste de annonsen om erbjudandet på Valtra T193 HiTech. Ett bra erbjudande tänkte de och bestämde sig för att kontakta Lantmännen Maskins säljare Anders Jonsson.

"Anders är vår säljare. Vi har alltid gjort maskinaffärer med honom. Vi har en bra relation med Anders, det är viktigt" säger Olle och lillebror Thomas Andersson nickar instämmande. "Men jag tror att han blev lite förvånad när vi ringde, för vi hade just fått hem vår nya A83."

Olle och Thomas Andersson driver tillsammans Malmbergs gård utanför Katrineholm. Verksamheten består av 47 ha egen mark och drygt 130 ha arrende för spannmål och växtodling.
På gården finns också en besättning av cirka 70 mjölkkor samt ungdjur och kalvar. Olle och Thomas Andersson är tredje generationen på gården.
Malmbergs Gård


Varför just en Valtra T193 HiTech?

"Vi har sedan tidigare bara Valtra-traktorer på gården. Alla med HiTech-transmission. Vi behöver inte en massa automatik, utan för oss är det viktigt att traktorerna är enkla att köra. 193:an kommer att passa in i familjen och dessutom är det en rejäl traktor med stor dragförmåga, något som kommer väl till pass i våra framtidsplaner", säger Thomas Andersson som kommer att vara given traktorförare i den nya T193 HiTech som levereras lagom till kommande vårbruk.

Läs mer om Valtra 193 HiTech här.

 

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng