2013-03-04

3 års garanti på kultivatorpinne

Väderstad introducerar tre års garanti på den nydesignade Swiftpinnen.

Med den nya garantin tar Väderstad ytterligare ett steg i sitt kvalitetsarbete.

Väderstad ger 3 års garanti på Swiftpinnen

"Efter noggranna utmattningsprover i labb på Swiftkultivatorns nydesignade grisknorrpinne kan vi erbjuda våra kunder denna trygghet. Proverna visar att pinnarna lever upp till Väderstads högt ställda kvalitetskrav", säger Fredrik Lundén, marknadschef på Väderstad.

Under åren har Väderstad byggt upp en industriell provningsverksamhet med olika typer av riggar samt ett kunnande kring hur mätresultaten överensstämmer med verkligt slitage. Riggarna möjliggör en vetenskaplig provning på kort tid.

"Vårt garantierbjudande speglar vårt kvalitetstänk som är av största vikt när vi utvecklar nya produkter i allt från materialval till utprovningsmetoder. Vi möter ofta kunder som fortfarande använder sina produkter efter många år i hårda förhållanden", säger Fredrik Lundén.

Stubbkultivatorn Swift är konstruerad för att arbeta ner till 18 cm djup med en tät pinndelning på 19,3 cm. Swift finns i arbetsbredder från 4,0 till 8,7 m. Alla modeller har en transportbredd på 3 meter.
Swiftpinnen är vibrerande vilket innebär en betydligt lägre dragkraft. Den behöver inga rörliga delar för att hålla pinnen på plats vilket ger en ökad driftssäkerhet.

Jordbearbetning
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng