2012-03-20

Lantmännen Maskin utökar sitt elstängselprogram

Med franska leverantören Lacmé presenterar Lantmännen Maskin ett nytt elstängselsortiment för hela den skandinaviska marknaden.

Lacmés sortiment är heltäckande med elstängselaggregat, band/tråd och ett komplett tillbehörssortiment. Lacmé, som startade sin tillverkning 1956, har under de senaste 20 åren sålt sina produkter globalt. Man omsätter 32 miljoner euro och har 300 anställda. Den noggrant kvalitetskontrollerade tillverkningen sker i företagets fabrik i La Flèche, i hjärtat av den franska jordbruksbygden. Unikt är att företaget styr hela produktionskedjan för såväl aggregat som band/tråd och tillbehör.

Lacmés mest kraftfulla elaggregat
Lacmés mest kraftfulla elaggregat för besvärliga förhållanden.

Med solcellspanel förlängs batteriets livslängd.

Batteriets livslängd förlängs med miljövänlig solcellspanel.

Lacmé satsar mycket på produktutveckling och har bland annat smarta lösningar för elstängselaggregat drivna av sol- och vindenergi. Systemet Bipulstronic använder dubbel strömpuls vilket ökar strömchocken utan att skada människor eller djur. Andra finesser är test- och övervakningsfunktion av inhägnaden med hjälp av akustisk signal, lysdioder eller digitalpanel. Lacmés produkter finns i Lantmännen Maskins butiker från och med våren 2012.

Butikssortiment
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng