2011-09-02

Skogsanpassning direkt från fabrik

Valtra är världens ledande tillverkare av jordbrukstraktorer som även kan användas i skogen. Den stigande efterfrågan på bioenergi och den förväntade utvecklingen har bidragit till att öka efterfrågan på dessa traktorer.

Valtras kunskaper om traditionellt skogsbruk kompletteras nu med ytterligare expertis från specialiserade skogsmaskinstillverkare. Dessa tillverkare kommer tillsammans med Valtras återförsäljare att utrusta skogstraktorerna enligt enskilda kunders behov och önskemål. På så sätt får kunderna tillgång till ett heltäckande tjänsteutbud – från skräddarsydda nya traktorer till service – allt på ett ställe. Detta innebär också att kompatibiliteten för olika applikationer kan garanteras vid både entreprenadarbeten och skogsbruk.

Valtras fabriksmonterade skogsutrustning (exempelvis skogshytten, backsystemet, bränsletanken för skogsbruk, polykarbonatfönstren, skogsdäcken, ventillocken och turbinkopplingen) har gjort Valtra till förstahandsvalet för skogsentreprenadföretag och jordbrukare som även arbetar i skogen. Dessa funktioner, i kombination med Valtras övriga fördelar, t.ex. den utmärkta viktfördelningen och den ”platta magen”, gör Valtras traktorer till de optimala maskinerna för en rad olika uppgifter, bland annat skördning, transport, flisning och skotning.

Valtras globala nätverk av specialiserade skogsmaskinstillverkare kommer att utvidgas under de kommande åren, detta för att de specifika arbetsmetoderna och behoven i varje region bättre ska återspeglas i produktutbudet. Samtidigt kommer volymerna av fabriksmonterad utrustning att öka, vilket innebär att de funktioner som specificeras av varje enskild kund kan utvecklas snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt av skogsexperter som har handplockats och utbildats av Valtra.

Traktorer
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng