Upptäck möjligheterna med precisionsodling

Nyfiken på möjligheterna med precisionsodling? Då rekommenderar vi ett besök på vårt precisionsodlingscenter i Skurup, det första i sitt slag i Sverige. I Skurup har vi nu samlat kunskap, kompetens och maskiner på en och samma plats. Besök oss och lär dig om den allra senaste tekniken för just precisionsodling.

I hallen har vi fyllt upp med maskiner från Hardi, Bogballe, Rauch Kuhn och mycket mer. I det digitala hörnet kan du testa terminaler och tekniska lösningar bland annat från Dataväxt och prova på Valtra SmartTouch och Fendt Varioterminal. Du har även möjlighet att testa tekniken med din egen traktor för att se så att det fungerar.

testa dina maskiner för precisionsodling på precisionsodlingscentret i Skurup

- På precisionsodlingscentret har man möjlighet att testa precisionsodlingstekniken med sina egna maskiner, Johan Wågstam precisionsodlingsspecialist på Lantmännen Maskin.

Temakvällar för dig som vill lära dig mer

På centret arrangeras också temakvällar för dig som vill lära dig mer om olika precisionsodlingstekniker. Kommande temakvällar hittar du i vår evenemangskalender.

Vill du besöka oss?

Är du intresserad av att besöka vårt kompetenscenter i Skurup? Kontakta din lokala säljare eller vår anläggning i Skurup direkt. 

Om kompetenscentret för precisionsodling

I oktober 2017 invigdes kompetenscentret för precisionsodling i Skurup som samlar kunskap, kompetens och maskiner på en och samma plats. Här kan du se filmen från invigningen.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng