LS är en klar favorit

LS är en klar favorit

Det är tidig torsdag morgon när vi möter upp Mats Bengtsson från Ridbaneservice. För dagen preparerar han och kollegorna banorna inför helgens nationella ryttartävlingar i Värnamo.

 Just i Värnamo har Ridbaneservice dessutom installerat det världsledande konceptet High Tide System. Ett självreglerande system som gör att väder och vind inte längre gör skillnad och där underlaget alltid är i bästa kondition.

Mats som startade företaget har mer än 20 års erfarenhet av nybyggnation och renovering av ridanläggningar. Verksamheten, som idag ägs av Anders Thuresson på Svabesholms Kungsgård i Kivik, har ett brett kontaktnät och obegränsat med erfarenhet av att bygga och underhålla professionella ridanläggningar.

”För oss är det A och O att ha pålitliga, smidiga och starka maskiner för att underlätta vårt arbete”

- Lika viktigt som själva underlaget är maskinerna och redskapen som gör jobbet. För oss är det A och O att ha pålitliga, smidiga och starka maskiner för att underlätta vårt arbete. Och där är LS en klar favorit, berättar Mats.

Med sig runt om i landet har han alltid en LS R50. En specialbyggd version med kort hjulbas och lågt marktryck som lämpar sig särskilt väl även för de känsligaste underlagen. Att den är enkel att transportera med bil på ett vanligt 3.5 tons släp gör det oerhört smidigt att förflytta sig mellan de olika arbetsplatserna berättar han vidare.

- Jag har kört LS i 10 år och de fungerar oerhört bra. De är driftsnåla, lätta och smidiga. Jag känner mig oerhört trygg. Genom Lantmännen Maskin har jag ju dessutom tillgång till snabb lokal service var än jag befinner mig - oslagbart, avslutar Mats.

Läs mer om LS traktorerna här.
Just nu kampanj på LS-traktorerna!

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng