Allt för ditt elstängsel

Allt för ditt elstängsel

Kvalitet lönar sig, även när det gäller elstängsel.

Lacmés elstängselsortiment är heltäckande och all produktion sker i företagets fabrik i La Flèche, Frankrike. Man satsar mycket på produktutveckling och har nära kontakt med sina återförsäljare. Unikt är att företaget styr hela produktionskedjan för såväl aggregat som band/tråd och ett komplett tillbehörssortiment.

Handla Lacmé-produkter i vår butik på nätet eller besök din Lantmännen Maskin-anläggning.Klicka på katalogen      
här intill för att se
Lacmés hela
produktsortiment.


Lacmékatalogen  


Satsar på produktutveckling

Lacmé satsar på kontinuerlig forskning och utveckling och har under de senaste året registrerat över 30 patent i sin strävan att ta fram enklare, säkrare och mer effektiva produkter. På våra skandinaviska kunders begäran har Lacmé tagit fram en isloator med metallkärna för smidig montering och extra hållbarhet. Ett område där man ligger långt framme är elstängselaggregat som drivs av sol- och vindenergi. Ett annat är användningen av dubbel strömpuls. I det egenutvecklade systemet Bipulstronic ökar den dubbla strömpulsen strömchocken utan att skada vare sig människor eller djur. Trådens synlighet är viktig då djuret associerar strömchocken med tråden som den just nuddat vid. Med sitt dikromatiska seende har korna lättast att uppfatta olika nyanser av blått.

Hög kvalitet

Lacmés produkter håller genomgående hög kvalitet. Aggregaten har tre års garanti mot fabrikationsfel. Denna garanti förstärks ytterligare av Lantmännen Maskins tre års åskgaranti. Bra korrosionsskydd på skruvarna och specialbehandlad uv-beständig plast gör att det i sortimentet finns isolatorer för permanenta inhägnader med både fem och tio års garanti.

Regelbundna kontroller behövs för att säkerställa korrekt drift av aggregat, ledare, jordförbindelse och hela installationen. Lacmés elaggregat är försedda med test- och övervakningsfunktioner av inhägnaden med hjälp av akustiska signaler, lysdioder eller digitalpanel redan vid leverans från fabrik.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng