Fendt

Fendt

Steglös Variotransmission i alla Fendts traktormodeller

Tyska Fendt är traktorerna som har allt och som alltid varit i främsta ledet när det gäller kvalitet och teknologi. Fendt var först på marknaden med steglös transmission som underlättar arbetet och optimerar bränsleförbrukningen. Första Variotransmissionen presenterades redan 1995. Fendts Variotransmission är marknadens mest köpta och finns idag i samtliga Fendts traktormodeller, från den minsta till den största.

Fendts skördetröskor - hos Lantmännen Maskin

Komfort, flexibilitet, funktion, driftsäkerhet och god totalekonomi är minst lika viktigt för en skördetröska som för en traktor. Erfarenheterna från årtionden av traktorutveckling har lyfts in i Fendts skördetröskor. Varje liten detalj har utvecklats och de tröskor vi idag ser från AGCO är av absolut högsta klass. Hos Lantmännen Maskin hittar du Fendt E, L, C, X och P serien samt nya Fendt IDEAL.

 

Fendt Katana exakthack – precision och kraft för effektivt skördearbete

Ju mer varierande förhållanden, desto tydligare visar Fendt Katana exakthackar sina styrkor. Det enorma skärbordet och sex förkomprimeringsvalsar med stora inmatningsvalsar hanterar även de största skördarna med bästa foderkvalitet. Kraftfulla motorer kombinerat med det innovativa Eco-/Power Drive-konceptet garanterar bränsleeffektiv körning.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng