Borgeby Fältdagar 2018

Borgeby fältdagar

I år fyller Borgeby fältdagar 20 år. Givetvis är vi från Lantmännen på plats på denna fackmässa som med sin unika kombination av demonstrationsodlingar med över 350 utställare, praktiska maskindemonstrationer och seminarier fortsätter att locka besökare. Förra året kom det över 20.000 besökare från hela landet och även från norra Europa. Välkommen du också den 27-28 juni!

Årets teman: Precisionsodling

Årets tema – Precisionsodling. Vad är lönsamt för min gård idag och vilken teknik används fortfarande om ett år? Utvecklingen går otroligt fort. Besök vårt precisionsodlingscenter på plats och diskutera med våra experter.

Något för alla

Vi bjuder på ett fullmatat program med maskiner och redskap från bl a Valtra, Fendt, Väderstad och KUHN. Vi presenterar vårt utbud av reservdelar och verkstadstjänster, med bland annat Lantmännen Maskin Classic. 

I våra demoodlingar visar vi flera sortnyheter och presenterar olika odlingsstrategier. Passa på att prata foder, vall och grovfoderproduktion med oss. Spannmål är ett högintressant ämne så här års så missa inte att diskutera vilka möjligheter du har för din försäljning.

I tältet bjuder vi på fika, missa inte vår tipsrunda med fina priser.

Du hittar oss i monter A70/A83

Varmt välkommen!

Läs mer om Borgeby Fältdagar

Senaste nytt 

Hus och maskiner börjar komma på plats i vårt miniland. Temat är precisionsodling. Passa på att prata med våra experter på plats. Vi ses på Borgeby Fältdagar!

Hör mässgeneral Andreas Mårtensson berätta vad den officiella mässtraktorn ska användas till och fokuset för årets event.

Nu är årets officiella mässtraktor levererad Andreas Mårtensson, mässgeneral för Borgeby Fältdagar . I år är det en Valtra N154 Direct utrustad med frontlastare som inställer sig för tjänstgöring. 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng